Är du intresserad av våra tjänster?

kontakta oss

Legotillverkning i Skellefteå

Vi på Svarvtjänst AB i Skellefteå har lång erfarenhet och bred kunskap inom legotillverkning, svarvning, fräsning och maskinbearbetning till industri, som vi utför skräddarsydda uppdrag till.

Svarvning

Med våra duktiga CNC-operatörer är vi ett tryggt val för dig som söker en samarbetspartner inom skärande bearbetning och CNC-svarvning. Vi tar fram produkter till dig framtagna med stor precision och hög kvalitet.

Med hjälp av CNC-svarvning kan man forma och designa komponenter på en rad olika sätt. Fördelen med CNC-svarvning är att man får en hög finish och man kan svarva med mycket snäva toleranser.

Legotillverkning

Vår mekaniska verkstad är välutrustad med en skicklig och dedikerad personal. Vi tillverkar en mängd olika typer av produkter åt industrin, tillverkningsindustrin med flera. Vi kan bland annat tillverka enstaka produkter eller små serier. Vi är mycket flexibla och ställer snabbt om produktionen till nya produkter. Inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi tas oss an enklare, lösa detaljer till komplicerade, monterade produkter.

Mekanisk verkstad

Vi tillverkar detaljer och komponenter för industri och konstruktion av utrustning. Vi kan vara med från idé och utvecklingsfas till tillverkning och leverans. Vi utför mekaniska reparations- och servicearbeten och tillverkning av en mängd olika produkter.

Maskinparken

Vi har en gedigen mekanisk verkstad med maskinpark, inklusive sedvanliga fräsmaskiner, borr- och sågmaskiner.

Vi har två CNC-maskiner:
Kapacitet: Upp till 2m långa stycken
Max diameter: 300mm över bädd
Sving över bädd: 560mm